Tisdagen 7 februari var det premiär för mitt nya föredrag, med titeln ”BIBELN OCH JAG”. Föredraget baseras på min senaste bok FÖRKLARINGSBOKEN – svår ställen i Bibeln. Platsen var Västerkyrkan, en modern mindre kyrka i utkanten av skånska Hässleholm.Plats för ca hundra personer. Kyrkan var så gott som fullsatt. Trots tisdag, snö och ishala vägar.

Efteråt sålde och signerade jag samtliga böcker jag tagit med mig. Mer än var fjärde köpte en bok. Flera i bok-kön förklarade att föredraget givet dem en ny, fördjupad och spännande inblick i vem och hur Jesus var. Några sade. ”Varför har ingen berättat det här tidigare?” Enligt en företrädare för församlingen hade flera av deltagarna inte tidigare medverkat i något av församlingens möten.

Mötet fick mig att fatta ett beslut: jag fortsätter att det närmaste året resa ut i landets kyrkor och berätta om Jesus – so help me God.

Om det finns intresse: kontakta gärna mig via formuläret här.

(De senaste sju åren har jag hittills talat vid 450 kristna möten inför ca 150.000 personer. Mer om detta på denna hemsida senare i vår.)

/GS