Kloka beslut,  strålande recensioner

Maj månad var hisnande vacker här vid Öresund där jag bor.  Himmel, hav, träd, buskar, blommor, allt i prunkande färger och dofter. Vackra människor nästan utan kläder på stränder och uteserveringarna. Nästan inte ett enda mord i sta´n (Malmö) på flera veckor.

Under dessa varma himmelska dagar har haft möjlighet att bromsa tempot en aning, tänka efter, och fatta – som jag tycker kloka beslut. Några av dem kan du läsa om på min hemsida.

  • Jag har beslutat att den lång-långa talar-turné jag inledde för 10 år sedan skall avslutas om 1 år. (Hittills 435 möten, 135.000 deltagare.) Se artikel på hemsida.
  • På hemsidan finner du lista över de platser där jag talar under resten av året.
  • Jag har beslutat bli medlem i Samfundet Sverige – Israel. (Se artikel från Dagen på hemsidan.) Inom några timmar hade artikeln delats 1500 gånger på Facebook  (som jag inte begriper mig på, men andra gör det.) Dessutom första plats i Dagens mätning ”Mest lästa”.
  • Därutöver har min senaste bok ”FÖRKLARINGSBOKEN – svåra ställen i Bibeln” fått ytterligare goda recensioner.
  • Recensionen i Svenska Bibelsällskapets tidskrift …… är ett strålande och mycket hedersamt exempel.

Allt gott,
Göran Skytte